DVT'S HISTORIE

Dansk Video Tekst ApS er Danmarks ældste tekstningsfirma og har siden 1981 oversat og tekstet tusindvis af biograffilm og tv-programmer. Firmaet råder over omkring 80 freelanceoversættere, der beskæftiger sig med tekstning og versionering og oversættelse af projektrelateret pressemateriale. Vi oversætter fra mere end 20 sprog til dansk og fra dansk til en håndfuld hovedsprog.
Dansk Video Tekst er en af de primære tekstningsleverandører til Danmarks Radio, TV 2 og dk4. Vi arbejder også for mange faste kunder i produktionsmiljøet samt for flere filmselskaber, se også under kunder.
 
I 1994 indgik Dansk Video Tekst et samarbejde med Camp David A/S, der beskæftiger sig med alle former for lydarbejde, primært med indtalinger på dansk af fremmedsprogede film, tv-programmer, product reels og reklamespots. Firmaet råder over moderne lydstudier.
Dansk Video Tekst bor sammen med og har et tæt samarbejde med DIVO Post Production ApS. Sammen med DIVO kan vi løse opgaver som bl.a. digitaliseringer, DVD mastering, DCP mastering, og du skal dermed blot handle et sted.

This post is also available in: English